BRATT lifestyle architecture är ett arkitektkontor ute i Nacka som ligger strax utanför Stockholm. Kontoret består av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter och samarbetar i ett nätverk med byggnadsingenjörer, konstruktörer, kontrollansvariga, tillgänglighetskonsulter och byggare. Vi är specialiserade på att skapa arkitektoniska designkoncept som speglar kundens identitet inom retail, offentlig miljö, kontor och speciella unika projekt.

Vår filosofi bygger inte på att följa en specifik stil. Istället, vår passion är att skapa unika arkitektoniska uttryck som speglar varje kunds egna individuella identitet. Över tjugo års erfarenhet inom retail med utveckling av globala butikskoncept och butiksdesign är beviset för att vår filosofi har varit en framgångsrik strategi.

För komplexa projekt och byggprojektledning av byggprocessen skräddarsyr vi ett projektteam genom att handplocka ytterligare kompetens till vårt fasta designteam från ett nätverk av tekniska konsultföretag. Detta säkerställer att kunden får det bästa av två världar – en nära personlig kontakt i designprocessen, men även avancerad teknisk kompetens och uppföljning på plats.