Klicka på rutan nedan för att få reda på mera om våra tidigare projekt.
Vi har en idé om att skapa arkitektur och designlösningar som speglar våra kunders identitet mer än att det färdiga resultatet ska underordna sig en viss ”ism”. Under åren har vi haft som idé att fortsätta vårt arbete med mindre lokala projekt medan vi har utökat vår internationella erfarenhet genom projekt med en rad företag över hela världen. Vi kan erbjuda kompletta design- och produktpaket som innehåller de första skissartade idéerna och tillverkningsritningar till projektledning, sourcing och tillhandahållande av inredning samt den slutliga kompletta projektleveransen.JL concept board

 

Bratt ArchitectureLEH Svensson p1

Vi har hela tiden tyckt det varit viktigt att bibehålla en variation mellan privat- och företagskunder, mellan mindre inredningsprojekt och stora landskapsprojekt, mellan personliga möten över en kopp kaffe i någons hem till projektledning av avancerad butiksinredning 20 000 km bort via telefon och e-mail.

Alvestål p1

Vi har sett våra butikskoncept för internationella varumärken uppföras på fem olika kontinenter, men också sett familjer flytta in i deras nya hem, upptäckt deras nya trädgårdar eller helt enkelt fått uppleva hur ett nytt rum har förvandlat deras hem.IMG_7926 (2)